Logisztika

Rugalmasan összeválogatható ismeretkörökkel, jól behatárolható képzési szinteken kínálunk hosszú távú fejlesztési lehetőséget moduláris logisztikai képzési rendszerünkkel.

Egy-egy modul elvégzésével az adott program tanúsítványát, míg egy-egy szint teljesítésével komplex MLBKT tanúsítványt állítunk ki.

A megszerezhető komplex MLBKT tanúsítványról kérjen felvilágosítást oktatásszervezőnktől a trening@logisztika.hu email címen!

ALAPOZÓ KURZUSOK

A logisztikai tevékenységek operatív lebonyolítását támogató képzési programok.

TERVEZÉSI KURZUSOK

A vállalat belső és ellátási lánc partnereinek irányába zajló logisztikai folyamatainak kialakítását, operatív működésének tervezését támogató képzési programok. Az erőforrások tervezésével kapcsolatban is kínálnak módszertant.

FOLYAMATFEJLESZTÉSI KURZUSOK

A vállalat belső és ellátási lánc partnereinek irányába kialakított logisztikai folyamatainak szisztematikus elemzését és folyamatos fejlesztését támogató képzési programok.

RENDSZERSZEMLÉLETET FEJLESZTŐ KURZUSOK

Programunkkal áttekintjük a komplex vállalati logisztikai rendszer és tágabban az ellátási lánc egészének működését, illetve azokat a menedzsment koncepciókat és eszközöket, melyek a reálfolyamatok mentén együttműködő vállalatok és üzleti hálózatok hatékony menedzsmentjét célozzák.

VEZETŐI KÉPESSÉGEKET FEJLESZTŐ KURZUSOK

Olyan vezetői képességfejlesztő programok, melyek kifejezetten a logisztikai és ellátási lánc területén dolgozó menedzserek továbbképzését támogatják.

INKÁBB LOGISZTIKAI MÁSODDIPLOMÁT SZERETNE?

Mi tudunk egy jó megoldást a Corvinus Egyetemen!