Vállalati tréningek és tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásaink a szervezet igényeihez igazodva támogatják a szervezet folyamatainak, kultúrájának fejlődését és változását. Szakértőink a munkatársak bevonásával, a szervezetet megismerve alakítják ki megoldási javaslataikat a szervezet céljait figyelembe véve. Tapasztalataikat (vállalati, cégvezetői, egyetemi oktatói, kutatói) beépítve egyedi megoldások fejlesztésével kínálunk egyedi, cégre szabott megoldásokat a vállalat számára.

VÁLASZTHATÓ TÉMÁK

A Tréning Központ valamennyi logisztikai és beszerzési képzése megrendelhető kihelyezett, vállalati igényekre szabott képzésként is, melynek során egyedi tematikát és árajánlatot készítünk.

HOGYAN DOLGOZUNK?

1. Igényfelmérés

A megrendelő igényeinek felmérése telefonon és/vagy személyesen, amelyet lehetőség szerint a szakmai vezető bevonásával együtt teszünk meg.

2. Ajánlatadás

Az igényfelmérés alapján kialakítjuk ajánlati tematikánkat és árajánlatunkat, amelyet elektronikusan küldünk el a megrendelőnek.

3. Megrendelés

Szerződéskötés, a képzési program és egyéb kondíciók véglegesítése.

4. Képzés előkészítése

Az MLBKT és a vállalat szakemberei előkészítik a képzést (résztvevői szerződések, helyszín, ellátás stb.).

5. Képzés megvalósítása és teljesítményértékelés

A képzést oktatóink a rögzített tematika alapján megtartják. Az oktatást követően az aktuális képzési programban foglaltak szerint megvizsgáljuk az eredményességet (teljesítményértékelés).

6. Utókövetés

A résztvevők és a megrendelő véleményt nyilvánít a képzés egészéről (elégedettségmérő kérdőív, telefonos beszélgetés), majd az így kapott eredményeket és tapasztalatokat beépítjük következő képzésünkbe a folyamatos fejlesztés érdekében. Ezt követően történik meg a számlázás és a képzés elvégzését tanúsító irat kiadása.

Stréer Valéria
tréning és fejlesztési igazgató
+36 1 267 8740
trening@logisztika.hu

Csepely Krisztina
projekt koordinátor
+36 1 267 8740
trening@logisztika.hu