Alapoktól a professzionális prezentálásig

A képzés célja, hogy a résztvevők az igényes és hatásos prezentálás, valamint előadástechnika szemléletével megismerkedjenek, és eszközeit begyakorolják. A résztvevők megismerik, hogy hogyan kell felépíteni és megszerkeszteni napjaink trendjéhez illeszkedő előadásokat, valamit eszközöket kapnak a kezükbe a hatékony alkotómunka érdekében.

A képzés során az egyéni és csoportos gyakorlás során azonnali visszajelzést és megtapasztalást kapnak a résztvevők.

Jelentkezési határidő: folyamatos

Képzési napok: igény szerint

Min-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 24 óra

Helyszín: Budapest

SZERETNE ÉRDEKLŐDNI NYÍLT, KIHELYEZETT KÉPZÉSEINK VAGY TANÁCSADÁSAINK IRÁNT?

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Olyan vállalati szakembereknek, akik felismerték, hogy a hatékony prezentáció és előadásmód a céljaink és szándékaik eléréséhez elengedhetetlenek.

Akár egy meetinget, vagy egy konferenciaelőadásról legyen szó, a cél elérése érdekében a jól alkalmazott kommunikációs eszközöknek, és prezentációs technikáknak döntő szerepe van.

EREDMÉNYEK A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

Hatékony prezentálás művészetének magabiztos használata.

TEMATIKA

Az igényes és modern prezentálás, valamint az előadástechnika alapjainak áttekintése, a megfelelő szemlélet kialakítása. Ötletgenerálási technikák és az előadás ívének felépítése, céljának meghatározása.

Az igényes és hatékony prezentációkészítés technikai eszközeinek elsajátítása és gyakorlása saját prezentációs munka készítése és előadása során.

Az egyéni prezentációk előadása, valamint videós rögzítése, majd a tapasztalatok és élmények visszacsatolása a fejlődés érdekében.

(Saját laptop szükséges, Microsoft Office PowerPoint hozzáféréssel. A tréningre érdemes olyan előadásötlettel érkezni, amelyet a valóságban is megvalósítani kíván a résztvevő.)

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Listaár: 220 000 Ft + ÁFA

Egyéni MLBKT tagoknak: 211 000 Ft + ÁFA

Intézményi MLBKT tagoknak: 198 000 Ft + ÁFA

Csoportos kedvezmény 2 főtől: 211 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az előadások nyomtatott szakmai anyagait, az ebédek és a kávészünetek költségeit, de az étkezés közterheit nem.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni!

(Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

ELŐKÉPZETTSÉG ÉS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

Előképzettségi feltétel nincs.

A tréning módszertanának köszönhetően a teljesítménymérés a képzés folyamatába épített.

A sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT Tréning Központ “Hatásos prezentációtechnika” tanúsítványát kapják.