Hatékony Excel használat

A vállalat logisztikai folyamatok és a folyamatfejlesztési rendszerek működtetési és fejlesztési hatékonyságának növelése az Excel eszköztárának mélyebb megismerésével és begyakorlásával. A képzés elvégzésével az Excelben történő hatékonyabb és gyorsabb munkavégzésre, valamint mélyebb elemzések készítésére válnak alkalmassá a résztvevők.

Jelentkezési határidő: folyamatos

Képzési napok: 2022.

Min-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 24 óra

Helyszín: Budapest

SZERETNE ÉRDEKLŐDNI NYÍLT, KIHELYEZETT KÉPZÉSEINK VAGY TANÁCSADÁSAINK IRÁNT?

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Olyan vállalati szakemberek (logisztikusok, mérnökök), illetve középvezetők számára szól, akiknek riportálniuk kell, adathalmazokkal dolgoznak, és napi szinten használják az Excelt. Megfogalmazódott bennük az igény, hogy szeretnék bővíteni az ismereteiket, illetve gyakorlatot szeretnének szerezni abban, hogy a logisztikai problémákban és a különböző folyamatfejlesztési feladatokban hogyan lehet eredményesen és hatékonyan felhasználni az Excel eszköztárát. A tréning azoknak szól, akik az Excelre nem csak táblázatkezelőként szeretnének tekinteni, hanem a folyamatok fejlesztésére és azok magasabb minőségű támogatására is akarják használni.

TEMATIKA

Az Excel alapvetői funkcióinak áttekintése, a logisztikában és a folyamatfejlesztésben alkalmazott adatelemzési technikák megismerése és gyakorlása, a releváns függvények, képletek, valamint a kimutatáskészítés megismerése.

Az adatok vizualizációja, vállalati műszerfal készítésének alapjai, valamint az ehhez szükséges keretrendszerek felépítése.

A napi munkát, valamint az épített rendszerek felhasználhatóságát segítő haladóbb és komplexebb Excel megoldások megismerése és gyakorlása.

(Saját laptop szükséges, Microsoft Office Excel hozzáféréssel.)

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Listaár: 220 000 Ft + ÁFA

Egyéni MLBKT tagoknak: 211 000 Ft + ÁFA

Intézményi MLBKT tagoknak: 198 000 Ft+ÁFA

Csoportos kedvezmény 2 főtől: 211 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az előadások nyomtatott szakmai anyagait, az ebédek és a kávészünetek költségeit, de az étkezés közterheit nem.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni!

(Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

ELŐKÉPZETTSÉG ÉS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

Előképzettségi feltétel nincs.

A tréning módszertanának köszönhetően a teljesítménymérés a képzés folyamatába épített.

A sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT Tréning Központ “Hatékony Excel használat” tanúsítványát kapják.