Logisztikai folyamatok mérése és hatékonysága

Képzés célja, hogy a képzést elvégző megismerje a normarendszer építésének szükségességét és elsajátítsa a normaidő meghatározásához szükséges eszközöket. A képzés résztvevője keretrendszert és módszereket kap ahhoz, hogy a saját vállalatánál, a saját folyamataiban hosszútávon fenn tudja tartani az általa szabatosan felépített normaidőrendszert. A normaidőrendszer bevezetésével elérhető a standardmunkavégzés, a hatékonyabb kapacitás elosztás, mérhetően fejleszthetővé válnak a folyamatok, továbbá az eredmények tervezhetősége nagyobb megbízhatóságúvá válik.

Jelentkezési határidő: 20223. február 13.

Képzési napok: 2023. 02.27.; 03.01.; 03.06.; 03.08. (14.00-19.00)

Min-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 24 óra (4×6 óra)

Helyszín: Online

*Képzéseinket a mindenkori aktuális szabályozásnak és a résztvevők igényeinek megfelelően valósítjuk meg. A változtatás jogát fenntartjuk!

SZERETNE ÉRDEKLŐDNI NYÍLT, KIHELYEZETT KÉPZÉSEINK VAGY TANÁCSADÁSAINK IRÁNT?

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Olyan termelési, raktározási vagy logisztikai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalati vezetőknek és szakembereknek, akik cégüknél szeretnék megteremteni a mérhetőséget, és a méréseken, adatokon alapuló folyamattervezést és folyamatfejlesztést támogatni kívánják szabatos módszerek segítségével.

EREDMÉNYEK A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

A résztvevők képessé válnak a felépített normarendszert fenntartani. Ezáltal hatékonyabbá válhat a munkavégzés, a kapacitás eloszlás és tervezhetőbbé válnak a folyamatok.

TEMATIKA

A mutatószámok (folyamatjellemzők, KPI-ok) létrehozásának alapjai, kapcsolatuk az üzleti döntésekkel. A normaidők rendszerének, feltételeinek megismerése. Primer és szekunder adatok elemzése, megfigyelés-mérés-elemzés módszertan, szabatos stopperes időmérés technika, mozdulatelemzési módszerek és videóelemzési eljárások megismerése és gyakorlása.

Statisztikai alapú folyamatvizsgálati eszközök használata a logisztikai folyamatok mélyebb megértéséhez (leíró és következtető statisztika, paraméterbecslés, multi moment eljárások). Rendszerépítés és keretrendszer felépítése a normák és mutatószámok hosszútávú fenntartására, karbantartására, és működtetésére, oktatására.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Listaár: 240 000 Ft + ÁFA

Egyéni MLBKT tagoknak: 228 000 Ft + ÁFA

Intézményi MLBKT tagoknak: 216 000 Ft + ÁFA

Csoportos kedvezmény 2 főtől: 228 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az előadások szakmai anyagait.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni!

(Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

ELŐKÉPZETTSÉG ÉS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

Előképzettségi feltétel nincs.

A tréning módszertanának köszönhetően a teljesítménymérés a képzés folyamatába épített.

A sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT SCM Tréning Központ “Logisztikai folyamatok mérése és hatékonysága” tanúsítványát kapják.