Lean menedzsment és gyakorlati eszközök

A képzés célja a lean szemlélet és a legfontosabb lean eszközök komplex rendszerének szimulációkkal és esettanulmányokkal támogatott megismertetése és elmélyítése, továbbá a lean logisztikában történő felhasználási lehetőségeinek áttekintése példákon keresztül.

A résztvevők a saját közegükben más szemlélettel, új módszerek alkalmazásával képesek lesznek a hosszútávú folyamatos fejlődés hatékony, fenntartható formája felé haladni, a különböző nehézségeket többféle szemszögből megközelíteni, és a problémák igazi okait keresni, valamint átfogó képet kapni a lean folyamatfejlesztésről.

Jelentkezési határidő: 2023. március 14.

Képzési napok: 2023. 03.20.; 03.22.; 03.27.; 03.29. (13.00-18.00)

Min-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 24 óra (4×6 óra)

Helyszín: Online

*Képzéseinket a mindenkori aktuális szabályozásnak és a résztvevők igényeinek megfelelően valósítjuk meg. A változtatás jogát fenntartjuk!

SZERETNE ÉRDEKLŐDNI NYÍLT, KIHELYEZETT KÉPZÉSEINK VAGY TANÁCSADÁSAINK IRÁNT?

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Olyan logisztikai és termelési szakemberek, mérnökök és vezetők, akik már hallottak a lean menedzsmentről és előzetes mélyebb ismeret hiányában szeretnének átfogó képet kapni a lean folyamatfejlesztésről.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján egyértelműen megdőlt az a tévhit, hogy a lean csak egy bizonyos vállalatméret felett alkalmazható hatékonyan. Ma már sokkal inkább állja meg a helyét az az állítás, hogy minden cégméret-tartománynak megvannak a sajátos előnyei és kihívásai. Így mind a közép- és nagyvállalatok munkatársai, vezetői, mind a mikro- és kisvállalati szférából érkezők számára értékes folyamatfejlesztési szemléletmód és alkalmazható eszköztár kerül átadásra.

EREDMÉNYEK A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

A résztvevők képesek lesznek a különböző nehézségeket többféle szemszögből megközelíteni, és a problémák igazi okait keresni.

TEMATIKA

Lean szemlélet alapjainak és gondolkodási hátterének megismerése, elsajátítása. A lean szemlélet logisztikai folyamatokra gyakorolt hatásainak és példáinak megismerése.

A leanben alkalmazott releváns eszközök és módszertanok megismerése és áttekintése. A lean eszközök logisztikai vonatkozású felhasználási lehetőségei a folyamatok hatékonyságának növelése érdekében.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Listaár: 240 000 Ft + ÁFA

Egyéni MLBKT tagoknak: 228 000 Ft + ÁFA

Intézményi MLBKT tagoknak: 216 000 Ft + ÁFA

Csoportos kedvezmény 2 főtől: 228 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az előadások szakmai anyagait, az ebédek és a kávészünetek költségeit, de az étkezés közterheit nem.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni!

(Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

ELŐKÉPZETTSÉG ÉS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

Előképzettségi feltétel nincs.

A tréning módszertanának köszönhetően a teljesítménymérés a képzés folyamatába épített.

A sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT Tréning Központ “Lean menedzsment” tanúsítványát kapják.