Folyamattervezés és fejlesztés lean szemléletben

A vállalat (azon belül az ellátási lánc, valamint logisztikai, részterületek) működésének megértéséhez elengedhetetlen a (strukturált) folyamatokban való gondolkodás, valamint a folyamatszemlélet, mert ennek hiányában a vizsgált területek működésének kritikus és releváns fejlesztendő pontjainak feltérképezése nem tud megvalósulni.

A folyamatszemlélet és a vizsgált területek folyamatainak megértéséhez az egyik leghatékonyabb kulcs eszköz a folyamatábrázolási technikák magabiztos alkalmazása. A tréning során különböző fókuszú és több, különböző típusú eszközt ismernek meg és gyakorolnak be a résztvevők.

Jelentkezési határidő: 2023. április 03.

Képzési napok: 2023. 04.17.; 04.19.; 04.24.; 04.26. (14.00-19.00)

Min-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 24 óra (16 óra offline és 8 óra online)

Helyszín: Budapest belváros és online

*Képzéseinket a mindenkori aktuális szabályozásnak és a résztvevők igényeinek megfelelően valósítjuk meg. A változtatás jogát fenntartjuk!

SZERETNE ÉRDEKLŐDNI NYÍLT, KIHELYEZETT KÉPZÉSEINK VAGY TANÁCSADÁSAINK IRÁNT?

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Olyan termelési, raktározási vagy logisztikai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalati vezetőknek és szakembereknek, akik cégüknél átfogóan, end-to-end módon szeretnék feltérképezni szabatos módszerek segítségével a folyamataikat.

EREDMÉNYEK A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

Fejlesztjük a résztvevők folyamatszemléletét és képessé tesszük őket a különböző folyamatábrázolási technikák magabiztos használatára.

TEMATIKA

A folyamatszemlélet alapjai, a folyamatok paraméterezései, folyamatleírások összetevői.

A folyamatábrázolás alapjai, és helye a logisztikai folyamatfejlesztésben. Swimlane (keresztfunkcionális) folyamatábrázolási technika megismerése és gyakorlása.

Microsoft Visio megismerése és gyakorlása, számítógéppel támogatott folyamatábrázolás eszközei. Az EPC (Event-driven Process chain) folyamatábrázolási technika megismerése és gyakorlása.

Az BPMN (Business Process Model and Notation) folyamatábrázolási technika megismerése és gyakorlása. A VSM (Value Stream Map) lean szemléletű folyamatábrázolási, értékáram-térképezési eszköz megismerése és gyakorlása.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Listaár: 240 000 Ft + ÁFA

Egyéni MLBKT tagoknak: 228 000 Ft + ÁFA

Intézményi MLBKT tagoknak: 216 000 Ft + ÁFA

Csoportos kedvezmény 2 főtől: 228 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az előadások szakmai anyagait, az ebédek és a kávészünetek költségeit, de az étkezés közterheit nem.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni!

(Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

ELŐKÉPZETTSÉG ÉS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

Előképzettségi feltétel nincs.

A tréning módszertanának köszönhetően a teljesítménymérés a képzés folyamatába épített.

A sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT SCM Tréning Központ “Folyamatok modellezése és fejlesztése” tanúsítványát kapják.