Szakmai kurzusok

Rugalmasan összeválogatható ismeretkörökkel, jól behatárolható képzési szinteken kínálunk hosszú távú fejlesztési lehetőséget moduláris logisztikai képzési rendszerünkkel.

Egy-egy modul elvégzésével az adott program tanúsítványát, míg egy-egy szint teljesítésével komplex MLBKT tanúsítványt állítunk ki.

A megszerezhető komplex MLBKT tanúsítványról kérjen felvilágosítást oktatásszervezőnktől a trening@logisztika.hu email címen!

ALAPOZÓ KURZUS

A logisztikai tevékenységek operatív lebonyolítását támogató képzési programok.

SZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁROZÁS

Feltöltés alatt…

FOLYAMATFEJLESZTÉS ÉS RENDSZERSZEMLÉLET

A vállalat belső és ellátási lánc partnereinek irányába kialakított logisztikai folyamatainak szisztematikus elemzését és folyamatos fejlesztését támogató képzési programok.

Programjainkkal áttekintjük azokat a menedzsment koncepciókat és eszközöket, melyek a reálfolyamatok mentén együttműködő vállalatok és üzleti hálózatok hatékony menedzsmentjét célozzák.

BESZERZÉS

Tréningjeinkkel az egyre dinamikusabban fejlődő beszerzői szakma részére kínálunk képzési lehetőségeket, amelyek segítségével komplett, hosszú távú beszerzési fejlesztési programot is ajánlunk a vállalatoknak. Ez biztosítja, hogy egy képzés se “lógjon magában”, hanem illeszkedjen a dolgozók egész éves személyfejlesztési stratégiájába.

TERVEZÉS, KONTROLLING, DÖNTÉSELŐKÉSZÍTÉS

A vállalat belső és ellátási lánc partnereinek irányába zajló logisztikai folyamatainak kialakítását, operatív működésének tervezését támogató képzési programok. Az erőforrások tervezésével kapcsolatban is kínálnak módszertant.

INKÁBB LOGISZTIKAI MÁSODDIPLOMÁT SZERETNE?

Mi tudunk egy jó megoldást a Corvinus Egyetemen!