Szakmai kurzusok

Rugalmasan összeválogatható ismeretkörökkel, jól behatárolható képzési szinteken kínálunk hosszú távú fejlesztési lehetőséget moduláris logisztikai képzési rendszerünkkel.

Egy-egy modul elvégzésével az adott program tanúsítványát, míg egy-egy szint teljesítésével komplex MLBKT tanúsítványt állítunk ki.

A megszerezhető komplex MLBKT tanúsítványról kérjen felvilágosítást oktatásszervezőnktől a trening@logisztika.hu email címen!

ALAPOZÓ KURZUS

Az ellátási lánc területén dolgozó szakembereknek kínálunk képzési lehetőséget. Alapozó kurzusaink célja, hogy összefogja azokat az ismereteket, amelyek a logisztika, beszerzés, készletezés területén egyaránt fontosak és segítik az ott dolgozó szakembereket vagy leendő szakembereket ismereteik megalapozásában, bővítésében.

SZÁLLÍTÁS ÉS RAKTÁROZÁS

Tréningjeinken szállítás és logisztika területén érintett szakembereknek vagy leendő szakembereknek kínálunk képzési lehetőséget. Célunk, hogy a résztvevők átfogó és gyakorlatias módon sajátítsák el az egyes területekhez kapcsolódó ismereteket a fuvarozás, szállítmányozás és raktározás területén. Képzéseink érintik a szállításhoz kapcsolódó kiemelt területeket.

FOLYAMATFEJLESZTÉS ÉS RENDSZERSZEMLÉLET

A vállalat belső és ellátási lánc partnereinek irányába kialakított logisztikai folyamatainak szisztematikus elemzését és folyamatos fejlesztését támogató képzési programok.

Programjainkkal áttekintjük azokat a menedzsment koncepciókat és eszközöket, melyek a reálfolyamatok mentén együttműködő vállalatok és üzleti hálózatok hatékony menedzsmentjét célozzák.

BESZERZÉS

Tréningjeinkkel az egyre dinamikusabban fejlődő beszerzői szakma részére kínálunk képzési lehetőségeket, amelyek segítségével komplett, hosszú távú beszerzési fejlesztési programot is ajánlunk a vállalatoknak. Ez biztosítja, hogy egy képzés se “lógjon magában”, hanem illeszkedjen a dolgozók egész éves személyfejlesztési stratégiájába.

TERVEZÉS, KONTROLLING, DÖNTÉSELŐKÉSZÍTÉS

Dinamikusan változó környezetünkben gyakran szükséges döntéseket hoznunk a cégünk céljait figyelembe véve. Tréningjeinken résztvevőink gyakorlatias módon ismerkedhetnek meg a különböző tervezési, kontrolling és döntés-előkészítési módszertannal, folyamattal. Célunk, hogy az ellátási lánc különböző területein dolgozó szakemberek és vezetők a különböző módszertanokat beépítve hatékonyan tudjanak részt venni az előkészítés folyamatában, ezzel támogatva cégük eredményességét.

COMPLIANCE MANAGEMENT

Napjainkban a folyamatos fejlődés és változás mellett a jogi elvárásoknak való megfelelés is előtérbe került. Tréningjeinkre azokat a szakembereket várjuk, akik szeretnék megismerni az általuk képviselt terület jogi követelményeit és azok változásait. A képzések célja, hogy a résztvevők képessé váljanak a területhez kapcsolódó jogi elvárásokat átlátni, ezzel költséget és időt spórolva a napi operatív működést támogatni.

INKÁBB LOGISZTIKAI MÁSODDIPLOMÁT SZERETNE?

Mi tudunk egy jó megoldást a Corvinus Egyetemen!