MLBKT képzésekről

3

„Az MLBKT beszerzési tréningjeit elsősorban azért ajánlom, mert az oktatásokon résztvevő kollégák gyakorlott, sokéves beszerzési tapasztalattal bíró szakemberektől kaphatnak máshol nem, vagy nehezen elérhető, kifejezetten beszerzési szakembereket érintő témákban életszerű, naprakész és legfőképpen mindennapi munkájukban hasznosítható ismereteket. Az általuk szervezett zárt tréningek – külön előzetes egyeztetéseknek köszönhetően- adott témakörökön belül testre szabottak, az aktuális elvárásokhoz és fejlesztési igényekhez igazítottak – így azt kaphatjuk, amire valóban szükségünk van.”

Testimonial 2

„Nem csak a szervezéssel, hanem a magas színvonalú oktatásokkal és a rendkívül felkészült oktatókkal is nagyon meg voltam elégedve. Saját szolgáltatásaimnál, tanácsadás jelleggel fogom tudni alkalmazni a kurzuson elhangzott lehetőségeket.”

Testimonial 1

„Az MLBKT képzéseinek egyik legnagyobb előnye az, hogy egyrészt korszerű elméleti alapokat ad, másrészt ötvözi azokat a legjobb gyakorlati megoldásokkal, amelyeket nagyszerű volt összevetni a munkahelyi tapasztalatokkal. Megtanított a globális szemléletre, amelynek révén a feladatokat mindig teljes egészében, összefüggéseiben, és lehetséges hatásaiban tekinthetem át. A harmadik, szintén nem elhanyagolható előny, azok a személyes kapcsolatok, amelyek révén egy tájékozott szakemberekből álló csapat részese lehettem.”