A3 problémamegoldó módszertan a folyamatfejlesztésben

A résztvevők az első két napon gyakorlatorientált képzésen vehetnek részt, ahol egy komplex esettanulmány keretében tapasztalják meg a magas színvonalú problémamegoldásban rejlő lehetőségeket, a leanes és projektmenedzsment eszközök gyakorlati használatát. A tréning további részében heti rendszerességgel mentoráció folytatódik, mely során minden résztvevő a saját valódi munkahelyi problémáját hozza be és hétről hétre nyomonkövetjük mindenkinek a haladását. Célunk a problémák elemzésével és a gyökérokok keresésével kapcsolatos nehézségeken való átlendítés, illetve a fejlesztések kidolgozásában való támogatás.

Jelentkezési határidő: 2023. március 20.

Képzési napok: 2023. 04.03.;  04.05.;  04.12.; 04.14. 

Min-Max. csoportlétszám: 6-12 fő

Óraszám: 24 óra (8-8 óra gyakorlat és 2-2-2-2 óra mentoráció)

Helyszín: Online

*A változtatás jogát fenntartjuk. (Amennyiben újra engedélyezetté válna a helyszíni oktatások szervezése, úgy az oktatóval és a résztvevőkkel közös megállapodás alapján térhetünk át offlinera. Ennek a megvalósítását előre leegyeztetjük az ügyfelekkel.)

SZERETNE ÉRDEKLŐDNI NYÍLT, KIHELYEZETT KÉPZÉSEINK VAGY TANÁCSADÁSAINK IRÁNT?

KIKNEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Olyan logisztikai és termelési szakemberek, mérnökök és vezetők, akik már hallottak a lean menedzsmentről és érdeklődnek a magas színvonalú problémamegoldásban rejlő lehetőségek iránt.

EREDMÉNYEK A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

A résztvevők képesek lesznek a különböző nehézségeket többféle szemszögből megközelíteni, a problémák igazi okait keresni és a megoldáshoz vezető fejlesztések kidolgozásához alkalmazni tudják a lean és a projektmenedzsment legfontosabb eszközeit.

TEMATIKA

Ez a kurzus 2 napnyi gyakorlatorientált tréninget, és 4×2 órányi mentorációt tartalmaz, melyek heti gyakorisággal kerülnek lebonyolításra.

Az első két nap során a résztvevők egy komplex esettanulmány keretében tapasztalják meg a magas színvonalú problémamegoldásban rejlő lehetőségeket.  A kétnapos tréning során egy összetett probléma gyökérokáig ásunk le jó pár leanes eszköz gyakorlati használatával, majd a fejlesztések kidolgozásához a projektmenedzsment legfontosabb eszközeit alkalmazzuk. A tréning során szó lesz még a problémamegoldáshoz alkalmazandó mentorációról is.

A 2 napos tréning mentorációval folytatódik mastermind keretek között. 4 héten keresztül, heti 2 órában találkozik a csapat, ahova minden résztvevő a saját valódi munkahelyi problémáját hozza be. Hétről hétre mindenki prezentálja a saját haladását. Célunk a problémák elemzésével és a gyökérokok keresésével kapcsolatos nehézségeken való átlendítés, illetve a fejlesztések kidolgozásában való támogatás.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Listaár: 240 000 Ft + ÁFA

Egyéni MLBKT tagoknak: 228 000 Ft + ÁFA

Intézményi MLBKT tagoknak: 216 000 Ft + ÁFA

Csoportos kedvezmény 2 főtől: 228 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az előadások szakmai anyagait.

A kedvezmények nem összevonhatók, de minden esetben a jelentkező számára legkedvezőbb opciót vesszük figyelembe.

A kedvezményt költségviselő után tudjuk megadni!

(Amennyiben az egyéni tagdíjat a résztvevő munkáltatója fizeti, az egyéni tagi kedvezményt a vállalat részére is biztosítjuk.)

ELŐKÉPZETTSÉG ÉS TELJESÍTMÉNYMÉRÉS

Előképzettségi feltétel nincs.

A tréning módszertanának köszönhetően a teljesítménymérés a képzés folyamatába épített.

A sikeresen teljesítő résztvevők igazolásként az MLBKT Tréning Központ “Lean szemléletű problémamegoldás a gyakorlatban” tanúsítványát kapják.