Tréningek

Logisztikai folyamatok mérése és hatékonysága (lean)

0

0

0

A résztvevők képessé válnak a felépített normarendszert fenntartani. Ezáltal hatékonyabbá válhat a munkavégzés, a kapacitás eloszlás és tervezhetőbbé válnak a folyamatok.
Lean menedzsment és gyakorlati eszközök

0

0

0

A résztvevők képesek lesznek a különböző nehézségeket többféle szemszögből megközelíteni, és a problémák igazi okait keresni.
Raktározásmenedzsment

0

0

0

A KÉPZÉS CÉLJA A résztvevők megismerjék a legfontosabb raktári mutatószámokat, különböző rendszerek működését, folyamatait és technológiáját, emellett gyakorlati ismereteket szerezzenek, melynek eredményeként a raktárak működésével és fejlesztési lehetőségével kapcsolatban átfogó ismeretekre tesznek szert.
Folyamattervezés és fejlesztés lean szemléletben

0

0

0

Fejlesztjük a résztvevők folyamatszemléletét és képessé tesszük őket a különböző folyamatábrázolási technikák magabiztos használatára.
Vámismeretek

0

0

0

Újragondolt tréningünkön rávezetjük résztvevőinket a vámszakmai kérdések összefüggéseire és számos gyakorlati feladattal, esettanulmánnyal adunk hasznos segítséget ahhoz, hogy megalapozott döntéseket tudjanak hozni a vám- vagy ahhoz kapcsolódó területeken. A két nap alatt áttekintjük a brexit kapcsán jelenleg felmerülő nehézségeket is.
Készlettervezés

0

0

0

Képzésünk célja, hogy annak sikeres elvégzése után a résztvevő képes legyen megérteni és megtervezni a vállalatok anyagi folyamatait kiszolgáló készletezési folyamatokat.

Showing 1-6 of total 6 events