Tréningek

A beszerzés szakmai alapjai kezdőknek

0

0

0

A tréning egyfajta gyakorlati betanítás operatív területen dolgozó kezdő beszerzőknek. A gyakorlati életből vett esetpéldák megértésével számos szakmai buktatót elkerülhetünk. A résztvevők megismerik a munkakörrel kapcsolatos összefüggéseket szervezeten belül és kívül.
Logisztikai folyamatok mérése és hatékonysági vizsgálata (lean)

0

0

0

A résztvevők képessé válnak a felépített normarendszert fenntartani. Ezáltal hatékonyabbá válhat a munkavégzés, a kapacitás eloszlás és tervezhetőbbé válnak a folyamatok.
Folyamatok modellezése és fejlesztése

0

0

0

Fejlesztjük a résztvevők folyamatszemléletét és képessé tesszük őket a különböző folyamatábrázolási technikák magabiztos használatára.
Tárgyalási alapismeretek beszerzőknek

0

0

0

Gyakorlati életből vett példákon keresztül tanuljuk meg, hogyan kell szóban (telefonon és személyesen) egyszerűbb, majd egyre bonyolultabb helyzeteket megoldani úgy, hogy mindkét fél számára kielégítő legyen a végkifejlet (win-win szituáció elérése). A képzés alatt a résztvevők szakmai megoldásokat és eszköztárat kapnak tipikus helyzetekre, de lehetőség van saját példák megoldására is. Célunk, hogy a résztvevők önállóan oldják meg a feladatkörükhöz tartozó tárgyalásokat, ezzel csökkentve az eszkalációk számát.
Lean menedzsment és gyakorlati eszközök

0

0

0

A résztvevők képesek lesznek a különböző nehézségeket többféle szemszögből megközelíteni, és a problémák igazi okait keresni.
Készlettervezés

0

0

0

Képzésünk célja, hogy annak sikeres elvégzése után a résztvevő képes legyen megérteni és megtervezni a vállalatok anyagi folyamatait kiszolgáló készletezési folyamatokat.

Showing 1-6 of total 6 events