3+1 meglepő vélemény beszerzőktől

Sokszor már az óralátogatások alkalmával is, de legfőképpen a tréninget követő értékelő kérdőívek olvasásakor meglepő véleményeket olvashatunk résztvevőinktől. Ezekből gyűjtöttük össze a leggyakrabban előforduló megjegyzéseket.

1. „Kellemesen meglepett a tréningen a tréner szakmai hozzáértése.”

Ez a kijelentés viszont minket lep meg. Miért, máshol nem megfelelő szakmai tudással rendelkező trénerek tanítanak? Nálunk ez természetes, el sem tudnánk képzelni máshogyan. Trénereink kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk és szerencsére minden alkalommal kiemelkedően magas értékeléseket kap mind a szakmai tartalom, mind a tréner személye.

 

2. „Meglepett a tréner és a tréningen résztvevők közvetlensége, fesztelensége.”

Az utóbbi kevésbé a mi érdemünk, mert nyilván szerencse kérdése is, hogy csoportjainkban általában csupa kedves és nyitott ember jön össze, de annyiban mégis tehetünk a sok hasonló pozitív véleményről, hogy mind a tréningen megteremtett közeg, mind a tréner személyisége és az általa alkalmazott módszerek is azt segítik elő, hogy a résztvevő jól érezze magát és csak saját szakmai fejlődésére tudjon koncentrálni.

Ezen sokat dolgozunk oktatóinkkal együtt és minden képzést követően közösen is megbeszéljük a tapasztalatokat, fejlesztési irányokat.

 

3. „Új perspektíva volt a szürke/megszokott látásmódhoz képest.”

Büszkék vagyunk rá, hogy nem csupán az új tréning résztvevőknek vagy a kezdőknek, hanem még a sokat próbált, akár több képző intézményt megjárt beszerzőknek is tudunk újat mondani.

Trénereink maguk is az élethosszig tartó tanulás hívei, folyamatosan képzik magukat és a legújabb ismereteket, módszereket beépítik programjainkba, így tudják mindig a legjobb szakmai teljesítményt nyújtani.

+1

„Mennyire szórakoztatóak voltak a szituációs gyakorlatok.”

Igyekszünk úgy tanítani, hogy a gyakorlatok ne csupán leképezzék a valóságot és persze tanulságosak legyenek, hanem egy-egy játékos elemmel, kreatív feladattal színesítve tesszük élménytelibbé a tréninget, mert ennek köszönhetően is lesz már másnaptól azonnal alkalmazható a résztvevők tudása!

Hajas Gabriella

oktatási vezető, MLBKT