Győztes a munkaerő-piaci versenyben?

Győztes a munkaerő-piaci versenyben?

Manapság az élethosszig tartó tanulás korát éljük, amikor is a tanulási folyamatunk, ismeretanyagunk gazdagítása és önmagunk képzése nem ér véget egy diploma megszerzésével. Ahhoz, hogy a munkaerő-piacon versenyképesek legyünk, folyamatosan fejlesztenünk kell képességeinket.

Az MLBKT 2017-es év elején készült felmérése is megerősíti a tényt, miszerint a tanulás egész életünkben jelen van és végig kíséri szakmai fejlődésünket. A felmérésben megkérdezettek 38 százaléka nyilatkozta azt, hogy az elmúlt évben volt olyan terület, amelyben fejlődnie kellett, új készséget vagy képességet kellett elsajátítania. A legtöbb esetben ez valamilyen nyelvismeret fejlesztése, az EKAER rendszer használata, vagy valamilyen vezetői képzés, tréning volt.

A válaszadók közel kétharmada tervezi a közeljövőben tovább képezni magát az általános szakmai kompetenciák, mint például a beszerzés, logisztika területén is.

 

Diagram_továbbtanulás_2017

Ha Ön is hisz az élethosszig tartó tanulásban és nem szeretne lemaradni az egyre növekvő munkaerő-piaci versenyben, csatlakozzon az MLBKT logisztikai vagy beszerzési tréningjeihez!